- رشته مدیریت صنعت هتلداری و تشریفات دانلود تحقيق در مورد مديريت رستوران
با سلام ، تقدير و تشكر بابت بازيد مطالب و خريد از اين سايت .

دانلود تحقيق در مورد مديريت رستوران

دانلود تحقيق در مورد مديريت رستوران

تحقيق در قالب يك فايل word و يك فايل pdf  در 15 صفحه مي باشد.

 

 

 

 

اين تحقيق براي دانشجويان رشته صنعت هتلداري مي باشد.

در اين تحقيق از مقدمه و بيان مسئله شروع و در ادامه به انواع رستوران ودر نهايت به مديريت رستوران كه همگي درون خود شامل مطالب مختص به خود مي باشد مي رسيم .

 

 

 

به واسطه پيشرفت تکنولوژي در همه زمينه ها تجهيزات و دستگاه ها و نوع پخت غذاها و نيز تشکيلات مجهز براي سرو انواع گوناگون غذا از مليت هاي مختلف عمل سرويس دهي ها دگرگون شده است.

تکنولوژي و رستوران هاي ملل مختلف، و زندگي ملل مختلف جهان در کنار هم و آشنا شدن با فرهنگ هاي گوناگون در هرکشوري و رقابت در هتلداري و کترينگ هر روز شاهد خلاقيت ها و نوآوري و فرهنگ ها توسط افراد ملل مختلف براي عمل سرويس دهي هستيم و هريک سعي و تلاش مي کنند تا هرچه بيشتر عمل سرويس دهي را با خواست و جلب مشتري و سلايق و رضايت مشتري بهبود بخشند.

عمل سرويس دهي، يا بهتراست بگوييم هنر سرويس دهي وسايل و تشکيلات براي سرو کردن دگرگون شده و نمي توان قوانين يکنواختي را براي اين منظور بکار برد و يا از قوانين و فرمول يکنواخت در تمام هتل رستورانها استفاده کرد به همين دليل ديگر از نام هايي همچون سرويس انگليسي، سرويس روسي، سرويس آلماني، سرويس آمريکائي، سرويس فرانسوي نمي توان استفاده كرد. و اين نام ها ديگر كهنه و منسوخ شده است. انواع سرويس هاي مورد پسند بهتر ديگري هم هست، امروزه مردم نمي دانند از دست چپ غذا گذاشتن صحيح است يا از راست و توجهي هم نمي کنند مهم خواست و رضايت مشتري، تزئين غذا، نوع ظروف، رقابت، بهداشت، رفتار کارکنان، کيفيت، کميت، نوع انتخاب و قيمت غذا است که در هنر سرويس دهي بکار مي آيد ديگر نمي توان به گذشته اين صنعت در قرون گذشته چشم دوخت در آن زمان اگر در چند کشور يا چند رستوران بدليل داشتن امکانات بيشتر و نبودن رقيب و نوع معماري و شهرت داشتن چند رستوران و محدود بود انواع غذا عمل سرويس دهي آنها با ديگران فرق داشت اکنون نيز به چشم يک ابتکار يا الگو نگاه کرد، در عمل سرويس دهي هنرهاي گوناگوني وجود دارد، که رفاه بيشتر را به همراه سنت ها براي مشتريان به ارمغان مي آورد بستگي به کشور و سياستهاي مديريت و امکانات و نوع رستوران نوع غذا و مشتريان و مناسبت هاي گوناگون دارد اگر در رستوران هاي مجارستاني در رستوران هاي لوکس که داراي موزيک زنده و نور خاصي است فردي در کنار ميز مشتريان شروع به نواختن ويلون مي کند و يا اگر نوعي از کباب را با سيخ هاي مخصوص که توسط دو نفر در هنگام سروکردن جلوي ميز مشتريان به آتش مي کشند که تمام رستوران را روشن مي کند اين نيست که کار بين المللي مي کند و همه رستوران ها بايد از او تقليد کنند و اينگونه سرويس دهي نمايند و بگويند اين است سرويس مجارستاني! اگر کمي دقت کنيد هتل هاي لوکس داراي رستوران هاي متعددي هستند و در هريک از آنها غذاهاي مختلف با سروهاي گوناگون ارائه مي شود غذاهاي دريايي، چيني، مديترانه اي، ژاپني، ايراني، فرانسوي، مکزيکي، يوناني، مجارستاني، ايتاليائي، هندي، لبناني، فست فودها و يا طبخ غذاهاي دودي Smoky Cook که وسايل ديگري را براي سرويس دهي نياز دارد و.....


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 6,900 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
restaurant_1407779_1846.zip227.1k